📞Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2610 453860

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά στην Πάτρα

Υλικά Συσκευασίας

Γλαύκου 60 Πάτρα 26332
T: 2610-453860
E: sales@ylikasyskeuasias.gr

Ωράριο Λειτουργίας

8:00-16:00 Δευτέρα – Παρασκευή
8:00-14:00 Σάββατο

Τρόποι Αποστολής

Με τον ιδιόκτητο εταιρικό στόλο μας

Η αποστολή πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ εντός της πόλης των Πατρών, εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 π.μ. – 15:00 μ.μ..
Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με τον ιδιόκτητο στόλο μας παραδίδονται στο ισόγειο της διεύθυνσης αποστολής και όχι σε όροφο. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση λόγω απουσίας σας από τη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει ή δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε στο τηλέφωνο που μας έχετε δώσει, η παραγγελία σας θα επιστραφεί στο κατάστημά μας και θα πρέπει να την παραλάβετε από εκεί.

Με μεταφορική εταιρεία

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους άνω των 10 κιλών η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η εταιρεία μας συνεργάζεται με πρακτορεία και μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψει ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Η αποστολή πραγματοποιείται τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. . Το κόστος αποστολής με μεταφορική είναι 10€ ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Όταν η παραγγελία φτάσει στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας στην πόλη που έχετε επιλέξει, θα ειδοποιηθείτε για να την παραλάβετε. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης στο χώρο σας αφού πρώτα έρθετε σε συνεννόηση με τη μεταφορική εταιρεία για τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις. Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραδίδονται στο ισόγειο της διεύθυνσης αποστολής και όχι σε όροφο.

Για παραγγελίες άνω των 200€ μπορείτε να παραλάβετε Δωρεάν τα προϊόντα σας από Μεταφορική εταιρεία της πόλης σας.

Με εταιρεία courier

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία Courier αφού το επιλέξετε στο καλάθι αγορών ή στο ταμείο. Για δέματα έως 3 κιλά η χρέωση είναι 4€, για έως 5 κιλά 6€ και για μέχρι 10 κιλά είναι 12€.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και άνετα τις αγορές σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη θα ενημερωθείτε ώστε να την παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα. Με τον τρόπο αυτό κερδίζετε χρόνο και δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφορικών.

Ώρες παραλαβής:

Καθημερινά 08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. και Σάββατο 08:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.
Διεύθυνση: Γλαύκου 60, ΒΙΟ.ΠΑ. Πάτρας

Χρόνος παράδοσης

Στα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος αποστολής και παράδοσης είναι 1 με 5 εργάσιμες ημέρες για την χερσαία Ελλάδα και επιπλέον 1 ημέρα για την νησιωτική. Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, επικοινωνήστε με υπάλληλο της εταιρείας μας για περισσότερες πληροφορίες.

Δωρεάν παραλαβή από Μεταφορική

Για παραγγελίες άνω των 200€

Χωρίς μεταφορικά στην Πάτρα

Παράδοση την επόμενη εργάσιμη

100% Ασφαλείς πληρωμές

MasterCard / Visa / PayPal

Eπιστροφές με ευκολία

Σε ότι προκύψει