📞Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2610 453860

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά στην Πάτρα

Υλικά Συσκευασίας

Γλαύκου 60 Πάτρα 26332
T: 2610-453860
E: sales@ylikasyskeuasias.gr

Ωράριο Λειτουργίας

8:00-16:00 Δευτέρα – Παρασκευή
8:00-14:00 Σάββατο

Η εταιρεία

Εξειδικευόμαστε στο εμπόριο υλικών συσκευασίας, προσφέροντας λύσεις υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Μετά από μακρά αναζήτηση

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2014

Η εταιρεία Υλικά Συσκευασίας ιδρύθηκε το 2014 με έδρα το ΒΙΟ. ΠΑ. Πάτρας και απευθύνεται σε επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και φοιτητές. Όραμά μας, να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε καινοτόμες και πρακτικές λύσεις, μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

ylika-syskeuasias-patra-apothiki
ylika-syskeuasias-patra-apothiki-ylika-prostasias
Η Εταιρεία που στέκεται πίσω από την Επιτυχία σας

Επαγγελματικές Λύσεις Συσκευασίας και Προστασίας

Εξειδικευόμαστε στην προώθηση βιομηχανικών προϊόντων συσκευασίας, υλικών προστασίας, προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού, προϊόντων εστίασης (HORECA), ζαχαροπλαστείων, φούρνων κ.α. Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων μας, ο επαγγελματισμός και το προσωπικό ενδιαφέρον για μία σωστή και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν την εταιρεία μας να ξεχωρίζει.

Η Αξιόπιστη Επιλογή σας

Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία

Οι ανάγκες κάθε επαγγελματία δεν τελειώνουν ποτέ! Για αυτό κι εμείς είμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία παρέχοντας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, που ακολουθούν τις τάσεις και τις καινοτομίες της παγκόσμιας αγοράς. Με την παρουσία μας στο χώρο σας, αν αυτό είναι δυνατόν, εντοπίζουμε την πραγματική σας ανάγκη και αποφασίζουμε από κοινού, τη λύση που σας ταιριάζει μειώνοντας το λειτουργικό σας κόστος.

ylika-syskeuasias-kentrika

Είμαστε δίπλα στον ιδιώτη

Δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα καλύψουν κάθε ανάγκη που θα προκύψει σε οποιονδήποτε ιδιώτη.

Είμαστε δίπλα στον φοιτητή

Νέες ιδέες, καινοτόμα προϊόντα και οικονομικές λύσεις. Αυτά είναι που χρειάζεται ένας φοιτητής για να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους. Η εταιρεία μας στηρίζει κάθε φοιτητή είτε επιθυμεί να μετακομίσει σε ένα νέο χώρο διαμονής είτε αναζητά πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης, ανακαίνισης και βελτίωσης του χώρου του, με την άμεση εξυπηρέτησή μας και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του, με ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Μεγάλη ποικιλία. Βαθιά γνώση στο αντικείμενο. Με καθοδηγησαν στο τι χρειάζομαι χωρίς περιττά έξοδα. Καλές τιμές. Συνιστώ!
google maps review avatar
Νικόλαος Γ.
Πάτρα
Υπέροχο κατάστημα με υπέροχους ανθρώπους!!!
google maps review avatar
Γιώργος Δ.
Πάτρα
Δωρεάν παραλαβή από Μεταφορική

Για παραγγελίες άνω των 200€

Χωρίς μεταφορικά στην Πάτρα

Παράδοση την επόμενη εργάσιμη

100% Ασφαλείς πληρωμές

MasterCard / Visa / PayPal

Eπιστροφές με ευκολία

Σε ότι προκύψει