📞Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2610 453860

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά στην Πάτρα

Υλικά Συσκευασίας

Γλαύκου 60 Πάτρα 26332
T: 2610-453860
E: sales@ylikasyskeuasias.gr

Ωράριο Λειτουργίας

8:00-16:00 Δευτέρα – Παρασκευή
8:00-14:00 Σάββατο

Όροι χρήσης ιστοσελίδας

Περίληψη

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας από μη νομικούς χρήστες. Η ιστοσελίδα παρέχει πληροφορίες και υπηρεσίες σε μη νομικούς χρήστες. Οι χρήστες οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια και σαφήνεια των πληροφοριών και των υπηρεσιών της, ωστόσο δεν παρέχει καμία εγγύηση. Οι χρήστες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί από τη χρήση της ιστοσελίδας.

Τροποποιήσεις

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες οφείλουν να ελέγχουν ανά διαστήματα το περιεχόμενο των όρων χρήσης.

Υποχρεώσεις επισκέπτη

Ο επισκέπτης του ιστότοπου οφείλει:

Να συμμορφώνεται με τους κανόνες και διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

Να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.

Περιορισμός ευθύνης ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια και σαφήνεια των πληροφοριών και των υπηρεσιών της, ωστόσο δεν παρέχει καμία εγγύηση. Οι χρήστες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί από τη χρήση της ιστοσελίδας.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της ιστοσελίδας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Η ιστοσελίδα διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών σύμφωνα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο.

Αποζημίωση

Σε περίπτωση άσκησης αγωγής, αξίωσης ή άλλης δικαστικής διαδικασίας κατά της ιστοσελίδας από τρίτο λόγω παράνομης ή καταχρηστικής χρήσης του περιεχομένου και των υπηρεσιών της από τον επισκέπτη, ο επισκέπτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέμβει στη διαδικασία και να αποζημιώσει την ιστοσελίδα για οποιαδήποτε ζημιά ή άλλη δαπάνη υποστεί.

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες όροι χρήσης και η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Για κάθε διαφορά που ανακύπτει από τη χρήση του ιστότοπου, αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Πατρών.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΓΛΑΥΚΟΥ 60,  ΠΑΤΡΑ,  ΤΚ: 26332
ΑΦΜ: 802167878 Δ.Ο.Υ ΠΑΤΡΩΝ
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ.: 171331016000
ΤΗΛ.: 2610 453 860
Ε-ΜAIL: info@ylikasyskeuasias.gr

Δωρεάν παραλαβή από Μεταφορική

Για παραγγελίες άνω των 200€

Χωρίς μεταφορικά στην Πάτρα

Παράδοση την επόμενη εργάσιμη

100% Ασφαλείς πληρωμές

MasterCard / Visa / PayPal

Eπιστροφές με ευκολία

Σε ότι προκύψει