📞Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2610 453860

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν Μεταφορικά στην Πάτρα

Υλικά Συσκευασίας

Γλαύκου 60 Πάτρα 26332
T: 2610-453860
E: sales@ylikasyskeuasias.gr

Ωράριο Λειτουργίας

8:00-16:00 Δευτέρα – Παρασκευή
8:00-14:00 Σάββατο

μετακόμιση πατρα αθηνα υλικα συσκευασιας

Tips για εύκολη μετακόμιση

Με τα Σωστά Υλικά Συσκευασίας!

Η μετακόμιση μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά με σωστή οργάνωση, μπορεί να γίνει εύκολη και γρήγορη. Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δράσης. Καταγράψτε όλα τα αντικείμενα που πρέπει να μεταφερθούν και χωρίστε τα ανά δωμάτιο. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε μια σαφή εικόνα του τι πρέπει να γίνει και πότε. Οι λίστες και τα χρονοδιαγράμματα είναι απαραίτητα εργαλεία για να μείνετε οργανωμένοι και να αποφύγετε το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Επιλογή Υλικών Συσκευασίας

Τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των αντικειμένων σας κατά τη μετακόμιση. Προμηθευτείτε πεντάφυλλα χαρτοκιβώτια, τα οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και ιδανικά για βαριά ή ευαίσθητα αντικείμενα όπως ηλεκτρονικές συσκευές και γυάλινα σκεύη. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε αεροπλάστ για να προστατεύσετε τα εύθραυστα αντικείμενα από κραδασμούς και φθορές σε συνδυασμό με Stretch Film για extra ανθεκτική συσκευασία . Μην ξεχάσετε την ταινία συσκευασίας και μαρκαδόρους για να σφραγίσετε και να κατηγοριοποιήσετε τα κουτιά σας.

Βάλτε στο “κόλπο” όλη την οικογένεια

Σωστή Συσκευασία για Μέγιστη Ασφάλεια

Η σωστή συσκευασία είναι κλειδί για την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας. Ξεκινήστε με τα βαρύτερα αντικείμενα, τοποθετώντας τα στον πάτο των χαρτοκιβωτίων. Γεμίστε τα κενά με αεροπλάστ για να αποτρέψετε τις κινήσεις κατά τη μεταφορά. Χρησιμοποιήστε μικρότερα κουτιά για βαρύτερα αντικείμενα, όπως βιβλία, και μεγαλύτερα κουτιά για ελαφρύτερα, όπως ρούχα και κλινοσκεπάσματα. Σημειώστε κάθε κουτί με το περιεχόμενο και το δωμάτιο στο οποίο ανήκει, για να διευκολύνετε την αποσυσκευασία. Επίσης οι μεγάλες σακούλες απορριμάτων θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Stretch Film

Ο Απαραίτητος σύμμαχος σε κάθε μετακόμιση

Το Stretch Film είναι ένα απαραίτητο υλικό στη μετακόμιση, εξασφαλίζοντας την προστασία και σταθερότητα των αντικειμένων σας. Χρησιμοποιείται για την περιτύλιξη και σταθεροποίηση επίπλων, ηλεκτρονικών συσκευών και κιβωτίων, αποτρέποντας την κίνηση και τις φθορές κατά τη μεταφορά. Η ελαστικότητά του επιτρέπει την ασφαλή προσαρμογή σε αντικείμενα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, ενώ η ανθεκτικότητά του προστατεύει από σκόνη, υγρασία και γρατζουνιές. Το Stretch Film είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη δέσμευση μικρών αντικειμένων και τη διασφάλιση ότι τα συρτάρια και οι πόρτες των επίπλων παραμένουν κλειστά. Συνολικά, συμβάλλει στην ομαλή και ασφαλή μετακόμιση, κάνοντάς την διαδικασία πιο αποτελεσματική και λιγότερο αγχωτική.

Ταινία Συσκευασίας

Κρίσιμο Εργαλείο για την Ασφάλεια και την Οργάνωση στη Μετακόμιση

Η ταινία συσκευασίας είναι ένα κρίσιμο εργαλείο στη μετακόμιση, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την τάξη κατά τη διαδικασία μεταφοράς. Χρησιμοποιείται για να σφραγίζει κιβώτια και πακέτα, αποτρέποντας τα ανοίγματά τους και προστατεύοντας το περιεχόμενό τους από σκόνη, υγρασία και φθορές. Η ανθεκτικότητά της εγγυάται ότι τα κουτιά παραμένουν καλά κλειστά ακόμα και υπό πίεση, ενώ η διαφάνειά της επιτρέπει την εύκολη αναγνώριση ετικετών και σημειώσεων. Η ταινία συσκευασίας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των κιβωτίων, προσφέροντας πρόσθετη στήριξη σε βαριά ή εύθραυστα αντικείμενα. Με την κατάλληλη χρήση της ταινίας συσκευασίας, η μετακόμιση γίνεται πιο οργανωμένη, ασφαλής και αποτελεσματική, μειώνοντας τον κίνδυνο ζημιών και απώλειας αντικειμένων.

Αξιοποίηση Υπηρεσιών Μεταφοράς

Η επιλογή της κατάλληλης εταιρείας μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια μετακόμιση. Επικοινωνήστε με επαγγελματίες μεταφορείς που προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από τη συσκευασία μέχρι την αποσυσκευασία. Μια καλή εταιρεία μεταφορών διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και την εμπειρία για να μεταφέρει τα αντικείμενά σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Με αυτές τις συμβουλές και τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας, η μετακόμιση μπορεί να γίνει μια οργανωμένη και σχετικά άνετη διαδικασία. Καλή τύχη στο νέο σας ξεκίνημα!

Προετοιμασία για το Νέο Σπίτι

Τέλος, η προετοιμασία του νέου σας σπιτιού πριν από τη μετακόμιση θα σας γλιτώσει από πολύ κόπο. Καθαρίστε και προετοιμάστε τους χώρους όπου θα τοποθετηθούν τα έπιπλα και τα κουτιά σας. Τοποθετήστε ετικέτες στα δωμάτια για να διευκολύνετε τους μεταφορείς. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το νέο σας σπίτι έχει τα βασικά απαραίτητα, όπως χαρτί υγείας, σαπούνι και κάποιες προμήθειες, ώστε να μην χρειαστεί να ψάχνετε τα απαραίτητα την πρώτη μέρα.

Δωρεάν παραλαβή από Μεταφορική

Για παραγγελίες άνω των 200€

Χωρίς μεταφορικά στην Πάτρα

Παράδοση την επόμενη εργάσιμη

100% Ασφαλείς πληρωμές

MasterCard / Visa / PayPal

Eπιστροφές με ευκολία

Σε ότι προκύψει