Χαρτοκιβώτιο 25,4Χ19Χ28,8 για Dorica 12Χ500 ml

0,48

Χαρτοκιβώτιο Χαρτοκιβώτιο 25.4X19X28.8 εκατοστά για Dorica 12X500ml (25.4cm μήκος, 19cm πλάτος, 28.8cm ύψος) τρίφυλλο λευκό, για αποθήκευση – μεταφορά 12 γυάλινων φιαλών λαδιού των 500ml Dorica.
Συνδυάζεται με την κυψέλη:
Κυψέλη για φιάλη Dorica 12Χ500ml (25τμχ)

Σε απόθεμα

Add to Cart
Χαρτοκιβώτιο 25
Χαρτοκιβώτιο 25,4Χ19Χ28,8 για Dorica 12Χ500 ml
0,48
Αυτό το προϊόν πωλείται γρήγορα!
Κωδικός προϊόντος: 10718 Κατηγορία:

– Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Για μεγαλύτερες ποσότητες, είμαστε εδώ για εσάς.
  • Παραδόση σε 1-5 εργάσιμες ανάλογα με τον τρόπο αποστολής
Ασφαλής Ολοκλήρωση Αγοράς

Χαρτοκιβώτιο 25
Χαρτοκιβώτιο 25,4Χ19Χ28,8 για Dorica 12Χ500 ml
0,48
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Προστατέψτε την αριστοκρατία του ελληνικού ελαιολάδου με τα εξειδικευμένα χαρτοκιβώτια μας. Σχεδιασμένα με ακρίβεια για να αγκαλιάσουν τις διαχρονικές φιάλες Dorica, Marasca και τις σύγχρονες PET, τα χαρτοκιβώτια μας αποτελούν τον απόλυτο φύλακα της ποιότητας και της αισθητικής του προϊόντος σας.

Κατασκευασμένα αποκλειστικά από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι, τα χαρτοκιβώτια μας προσφέρουν μια σειρά από ανεκτίμητα πλεονεκτήματα:

  • Αδιαπέραστη προστασία: Οι ενισχυμένες γωνίες και τα εσωτερικά διαχωριστικά εξασφαλίζουν ότι κάθε φιάλη ταξιδεύει με ασφάλεια, απορροφώντας τους κραδασμούς και προστατεύοντας το πολύτιμο περιεχόμενό της από εξωτερικές πιέσεις.
  • Προσαρμογή στις ανάγκες σας: Είτε πρόκειται για μικρές παρτίδες δώρων είτε για μαζική διανομή, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα μεγεθών και σχεδίων που προσαρμόζεται στις μοναδικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας.
  • Αισθητική που εντυπωσιάζει: Ο κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός των χαρτοκιβωτίων μας αναδεικνύει την πολυτέλεια του ελαιολάδου σας, δημιουργώντας μια αξέχαστη πρώτη εντύπωση στους πελάτες σας.
  • Βιώσιμη επιλογή: Επενδύοντας στα χαρτοκιβώτια μας, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, επιλέγοντας μια φιλική προς τη φύση λύση συσκευασίας.
  • Οικονομική αποδοτικότητα: Οι ανταγωνιστικές μας τιμές και οι συχνές προσφορές μας κάνουν την επιλογή μας ιδιαίτερα ελκυστική, χωρίς να συμβιβάζουμε την ποιότητα.

Επιλέγοντας τα χαρτοκιβώτια μας, επενδύετε σε μια ολοκληρωμένη λύση συσκευασίας που συνδυάζει την ασφάλεια, την αισθητική και την βιωσιμότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε τα χαρτοκιβώτια μας στις ανάγκες της επιχείρησής σας.