Χαρτοκιβώτιο για Τενεκέ Λαδιού 17 Lt 23,5Χ23,5Χ35,5

0,67

Χαρτοκιβώτιο 23.5X23.5X35.5 εκατοστά, 1X17 Lt (23.5cm μήκος, 23.5cm πλάτος, 35.5cm ύψος) τρίφυλλο καφέ, για αποθήκευση ενός μεταλλικού δοχείου λαδιού των 17 λίτρων.

Σε απόθεμα

Add to Cart
Χαρτοκιβώτιο για 1Χ17 Lt Τενεκέ Λαδιού
Χαρτοκιβώτιο για Τενεκέ Λαδιού 17 Lt 23,5Χ23,5Χ35,5
0,67
Αυτό το προϊόν πωλείται γρήγορα!
Κωδικός προϊόντος: 00023 Κατηγορία:

– Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

  • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Για μεγαλύτερες ποσότητες, είμαστε εδώ για εσάς.
  • Παραδόση σε 1-5 εργάσιμες ανάλογα με τον τρόπο αποστολής
Ασφαλής Ολοκλήρωση Αγοράς

Χαρτοκιβώτιο για 1Χ17 Lt Τενεκέ Λαδιού
Χαρτοκιβώτιο για Τενεκέ Λαδιού 17 Lt 23,5Χ23,5Χ35,5
0,67
Ζητήστε να σας καλέσουμε
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Προστατέψτε το πολύτιμο ελαιόλαδό σας με τα εξειδικευμένα χαρτοκιβώτιά μας, σχεδιασμένα ειδικά για τενεκέδες 17 λίτρων.

Κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο χαρτόνι υψηλής αντοχής, τα χαρτοκιβώτιά μας παρέχουν την απόλυτη προστασία που χρειάζεται ο τενεκές σας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

Τα οφέλη μας:

  • Άριστη προστασία: Οι ενισχυμένες γωνίες και τα εσωτερικά διαχωριστικά απορροφούν τους κραδασμούς και τις πιέσεις, διασφαλίζοντας ότι ο τενεκές σας θα παραμείνει άθικτος.
  • Προσαρμογή στις διαστάσεις: Τα χαρτοκιβώτιά μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να φιλοξενήσουν τέλεια τενεκέδες 17 λίτρων, προσφέροντας σταθερή και ασφαλή τοποθέτηση.
  • Ανθεκτικότητα: Το χαρτόνι υψηλής ποιότητας από το οποίο κατασκευάζονται τα χαρτοκιβώτιά μας εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροζωία, προστατεύοντας το περιεχόμενό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς.
  • Βιωσιμότητα: Επιλέγοντας τα ανακυκλωμένα χαρτοκιβώτιά μας, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα.
  • Οικονομική λύση: Παρά την εξαιρετική ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές τους, τα χαρτοκιβώτιά μας προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Επενδύστε σε μια συσκευασία που προστατεύει το προϊόν σας και την εικόνα της επιχείρησής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρείτε την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.